Nieuwe data: (Online) gespreksgroepen hyperacusis

Ben jij overgevoelig voor geluid en kan je normale omgevingsgeluiden slecht verdragen? Dan heb je waarschijnlijk last van hyperacusis. Wil je andere mensen met dezelfde klachten ontmoeten? Of heb je al eens deelgenomen aan het Webinar of één van de gespreksgroepen hyperacusis en wil je verder praten? Meld je dan aan voor één van deze bijeenkomsten die Hoormij∙NVVS (online) organiseert. Ook als je te maken hebt met een ernstige vorm van hyperacusis organiseren wij een aangepaste gespreksgroep. Interesse? Je bent van harte welkom.

In een klein groepje (6-8 personen) gaan we onder leiding van een ervaren gespreksleider vanuit de commissie Tinnitus & Hyperacusis in op jullie vragen. Ook is er gelegenheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen en krijg je 'tips en trucs’ 

Toegankelijkheid

  • Deelname zonder het horen van geluid of gebruik van eigen stem is mogelijk.
  • Geluid wordt gereguleerd en zoveel mogelijk beperkt.
  • Geen (zoveel mogelijk beperkt) achtergrondgeluid en niet te veel beweging.
  • Er zijn twee korte pauzes

Wat kun je verwachten?

  • Bij de gespreksgroep zijn alleen mensen met (mogelijke) hyperacusis. Er zijn geen professionals zoals zorg- en hulpverleners.
  • Onderwerpen worden bij aanvang samen met de groep afgestemd.
  • Aan het begin en tijdens de bijeenkomst proberen de gespreksleiders er extra op te letten om het geluid goed te reguleren en beperken

Praktische informatie

Eigen bijdrage
leden van Hoormij∙NVVS kunnen gratis deelnemen, niet-leden betalen bij aanmelding tot en week van tevoren € 2,50, daarna € 5,00.

Contact
hyperacusis@stichtinghoormij.nl

Data:

Zet Hyperacusis op de kaart!

Als je te maken krijgt met hyperacusis kan dat je leven op z'n kop zetten. De oplossing ligt in preventie, betrouwbare voorlichting en onderzoek. Daarom zet Hoormij·NVVS alles op alles. Met jouw hulp kunnen wij hét verschil maken en ons werk voortzetten.

Ja, ik doneer éénmalig


Lees ook

Publicatiedatum: 27 september 2023