Vraagbaak hyperacusis

Hoormij∙NVVS geeft antwoord op veel vragen. Daarbij zijn wij de enige organisatie in Nederland die dat echt op een onafhankelijke wijze kan doen. Kan je geen antwoord op je vraag vinden bij de ‘veelgestelde vragen’ of helpt het niet als je de betekenis van een moeilijk (medisch) woord weet, leg dan je vraag voor. Ons streven is om deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Wanneer nodig schakelen wij één van onze experts in of verwijzen je door.

De door jou gestelde vraag wordt beantwoord door een ervaringsdeskundige/vrijwilliger van Hoormij∙NVVS. Aan het antwoord kunnen geen rechten worden ontleend. Vanwege beperkte tijd en middelen kunnen wij na het beantwoorden van je vraag doorgaans helaas niet meer ingaan op vervolgvragen van jouw kant. Vragen op medisch gebied kunnen wij niet in behandeling nemen (wij zijn geen artsen). Voor dergelijke vragen kan je het beste je huisarts of specialist raadplegen.

Stel een vraag Vul hier uw gegevens in. Gebruikt u geen telefoon, vul dan in het betreffende vak 011-11223344 in. Bij voorbaat dank!
Versturen