Adverteren op het grootste platform gehoor- en evenwichtsaandoeningen

Bereik slechthorenden, mensen met tinnitus, hyperacusis en diverse soorten evenwichtsaandoeningen in alle leeftijdscategorieën. Ruim 1,5 miljoen mensen in Nederland zijn slechthorend, 1 miljoen mensen hebben last van tinnitus en 1 op de 5 mensen krijgt te maken met evenwichtsproblematiek. Overkomt het je, dan is de impact op je leven groot. Vermoeidheid, concentratieproblemen of overprikkeling zijn van invloed op je functioneren. Hoormij∙NVVS begrijpt dat en biedt ondersteuning.

Onze website

400.000 mensen

bezoeken jaarlijks onze website, op zoek naar meer informatie over hun klachten, mogelijkheden op het gebied van behandelingen en onderzoek. Ook biedt de website informatie over een cochleair implantaat (CI) of botverankerd hoorsysteem (BCD).

Nieuwsbrief

20.000 mensen

laten zich inspireren door onze tweewekelijkse nieuwsbrief. 

Hoormij Magazine

6.500
leden ontvangen het magazine van Hoormij∙NVVS op de mat. Hoormij Magazine biedt informatie over diverse gehoor- en evenwichtsaandoeningen. Denk aan slechthorendheid, tinnitus, overgevoeligheid voor geluid, een brughoektumor, cholesteatoom duizeligheid en evenwichtsproblematiek. Het Magazine van Hoormij verschijnt 3x per jaar.

Social media

Hoormij∙NVVS is actief op:

Meer informatie en adverteren

Wil je adverteren of meer informatie over tarieven en mogelijkheden? Kijk op Cross. Neem contact op met Sjaak Bruins via T 010 76 07 329 of E Sjaak@cross.nl