Contact

Wil je een wijziging doorgeven, zoals een nieuw adres, een ander bankrekeningnummer of een opzegging? Dit kun je snel en direct online regelen. Log hier in op je persoonlijke Mijn Hoormij-pagina en regel het meteen. 

Om zo snel mogelijk jouw vraag te kunnen beantwoorden, verzoeken we je om hieronder te kijken waar je je vraag het beste kunt stellen.

Heb je een algemene vraag omtrent het gehoor? Bel: 030 261 76 16. 

Heb je een vraag over een van de verschillende gehooraandoeningen? Stel je vraag online via de vraagbaak om onze experts op dit gebied rechtstreeks te bereiken:

Vraagbaak Slechthorendheid
Vraagbaak CI
Vraagbaak Tinnitus
Vraagbaak Hyperacusis
Vraagbaak Meniere
Vraagbaak Brughoektumor

Ben je op zoek naar een van onze medewerkers? Op de contactpagina landelijk bureau vind je alle contactgegevens.

Heb je een vraag over de contributie van je lidmaatschap of donateurschap? Bel dan: 030 261 76 16 en kies voor optie 1 ledenadministratie.


Bellen via Teletolk

Voor ernstig slechthorende of dove mensen is er de mogelijkheid te bellen via Teletolk. Dat kan via de onderstaande Bel met de Teletolk-knop. Klik op de knop links om te bellen. Je wordt automatisch verbonden met de dienst KPN Teletolk (gratis). Ons telefoonnummer (030 261 76 16) wordt dan automatisch gekozen. Je kiest het cijfer 1 als je de ledenadministratie belt, het cijfer 2 voor de afdeling bestellingen en cijfer 3 voor al je overige vragen. Een medewerker van KPN Teletolk vertaalt het gesprek naar tekst of gebarentaal. 

Neem contact op met Stichting Hoormij U kunt via dit formulier algemene vragen aan Stichting Hoormij stellen. Heeft u een vraag over lidmaatschap of als donateur, vermeld dan s.v.p. uw lidmaatschaps- of donateursnummer of postcode. Gebruikt u geen telefoon, vul dan in het betreffende vak 011-11223344 in. Bij voorbaat dank! 
Neem contact op

Ontdek de voordelen!

Nog geen lid?
Stichting Hoormij in Houten

Randhoeve 221
3995 GA Houten

(Bij bezoek is vooraf een afspraak maken gewenst)

Download hier de routebeschrijving
Zie ook video met de route vanaf het station (lopend)
of vanaf de snelweg (auto)

Overige contactgegevens:
T 030 261 76 16
info@stichtinghoormij.nl

Rabobank-bankrekening (IBAN): NL82RABO0300773269 t.n.v. Stichting Hoormij te Houten

Stichting Hoormij staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer: 62053000.

Voor ledenadministratie: neem contact op via ledenadministratie@stichtinghoormij.nl.
Zie ook de contactpagina Landelijk Bureau.