Limburg

Regio Limburg (in oprichting)

De regio Limburg (in oprichting) is onderdeel van Hoormij∙NVVS en biedt informatie en lotgenotencontact aan mensen met gehoorverlies, tinnitus, hyperacusis, cholesteatoom, een brughoektumor of cochleair implantaat en voor een duizeligheids- en evenwichtsprobleem. Vrijwilligers uit deze regio vertegenwoordigen de achterban in Limburg. Zo ontplooit de werkgroep in dit gebied activiteiten vanuit ervaringsdeskundigheid en werkt samen met lokale en regionale hulpverleners, overheidsinstanties en andere partijen. Maar ook met commissies en andere werkgroepen van Hoormij∙NVVS. In samenwerking met het landelijk bureau vinden er bijeenkomsten plaats in de provincie Limburg. Deze zijn toegankelijk voor leden van Hoormij∙NVVS, maar ook voor niet-leden. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van een ringleiding en schrijftolk.

Houd de agenda in de gaten of er een bijeenkomst bij jou in de buurt plaatsvindt. Of laat je inspireren door de nieuwsbrief.

Doneren, lidmaatschap en schenken

Voor het organiseren van de activiteiten is de regiogroep Limburg afhankelijk van inkomsten uit contributies en donaties. Je kunt doneren of lid worden van Hoormij∙NVVS om zo ons werk te steunen.

Meer informatie of contact

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem contact via info@stichtinghoormij.nl of Limburg@stichtinghoormij.nl.