Stem op: Leven met Slechthorendheid van Willem Dekker

Het is zover. BoekGoud start met de publieksverkiezing van het beste én het favoriete boek van het afgelopen jaar. BoekGoud geldt als een erkenning voor de prestaties van de deelnemende auteurs en heeft als doel schrijvers te stimuleren om hun creativiteit ten volle te benutten, te ontwikkelen en te etaleren en daarbij het plezier te ervaren dat met schrijven samengaat. Daarnaast is de vakjury druk bezig met het selecteren en beoordelen van de beste boeken voor de vakjuryprijs. Wij zijn bijzonder enthousiast over het boek Leven met Slechthorend van Willem Dekker. Jij ook? Breng dan nu je stem uit!

Kleine moeite groot plezier: STEM NU. Hartelijk bedankt!

De publieksprijs is de prijs van het lezende publiek. Dus jij (en andere lezers) bepalen wat de beste boeken zijn. De publieksverkiezing is opgesplitst in twee ronden. Ze starten met de genreronde. Per genre strijden de boeken onderling om de winnaar te worden in hun genre. In elk genre wint het boek met de meeste stemmen in zijn genre de eerste ronde. In de tweede ronde strijden alle genrewinnaars tegen elkaar voor de overalltitel. De overallwinnaar is het boek dat in de eerste en tweede ronde gezamenlijk de meeste stemmen heeft verzameld. Meer informatie over de spelregels vind je in de algemene voorwaarden.

De publiekswinnaar wint € 750,- prijzengeld en een uitgebreid promotiepakket.

Twee ronden

De verkiezing bestaat uit twee ronden. De eerste ronde (genreronde) loopt van 9 t/m 28 februari 2022 12:00 uur. Na bekendmaking van de genrewinnaars, start de tweede ronde tijdens de Boekenweek. Hierin nemen alle genrewinnaars deel. De tweede ronde (overallronde) loopt van 5 t/m 13 maart 2022 12:00 uur.

Bestellen

Heb je het boek: Leven met slechthorendheid nog niet gelezen? Bestel het dan nu.

Lees ook:


Publicatiedatum: 10 februari 2022