Nieuw boek: evenwicht in uitvoering

Eén op de vijf mensen krijgt in zijn leven te maken met evenwichtsproblemen. De vraag hoe zoiets ontstaat, is niet een-twee-drie te beantwoorden. Want: waar zit het zintuig evenwicht precies? Hoe ziet het eruit? En hoe werkt het? Paula Hijne schreef er een boek over dat 15 september 2020, tijdens de Balance Awareness Week, verschijnt. KNO-arts en evenwichtsdeskundige Dr. Raymond van de Berg verbonden aan het MUMC+ zegt erover: Deze diepgaande studie biedt een super compleet, helder en begrijpelijk overzicht van alles wat met evenwicht te maken heeft.”

Vele, soms piepkleine zintuigen oefenen een zekere invloed uit op jouw vermogen om rechtop te staan en te bewegen. Paula Hijne weet dit ingewikkelde verhaal, waarvan je haast duizelig zou worden, duidelijk en overzichtelijk uit te leggen. Zo ontdek je - dankzij de boeiende mix van tekst en beeld in dit boek - haast spelenderwijs hoe ingenieus het evenwichtssysteem in elkaar zit en hoe problematisch het kan zijn als het (even) niet meer goed werkt.

Hoorcoach

Paula Hijne is HoorCoach en ervaringsdeskundige. Zij begeleidt mensen met gehoorverlies, tinnitus en Ménière. Ze geeft presentaties en workshops, is gastdocent en radiopresentator. In 2016 verscheen haar eerste boek, ‘Ménière in balans’.

Informatie en bestellen

Evenwicht in uitvoering verschijnt op 15 september 2020
S2uitgevers | € 34,95 | geïllustreerde hardcover | 292 pag. | ISBN 9789492528636

Op de site evenwichtinuitvoering vind je meer informatie. En het boek is verkrijgbaar bij de reguliere boekhandel en vanaf 25 september onder andere te bestellen bij Bol.com.

Lees ook:

 

Publicatiedatum: 15 september 2020