Gezien en Gehoord: werken met een beperking werkt!

Het boek Gezien en Gehoord focust zich op een visie om talenten die slechthorend, doof, slechtziend of blind zijn in hun kracht te zetten en daarmee ook organisaties te kunnen versterken. Je vindt eveneens tips om iedereen met een visuele of auditieve uitdaging het maximale te laten halen uit hun gewenste carrière en een organisatie daarin te optimaliseren. Ook organisaties vinden erin adviezen om een succesvolle disabilty inclusion strategy en executie neer te zetten. Zo ontstaat er een impactvolle win-win.

Diverse talenten en werkgevers delen hun visie op de feiten. Allen hebben ze een visuele of auditieve uitdaging, maar tonen ze dat ze wel degelijk de baan van hun leven hebben gevonden door te focussen op hetgeen wel nog kan. Met dit toegankelijke boek willen ze concrete stappen zetten om organisaties, overheden, de medische wereld en mensen met een auditieve of visuele uitdaging vooruit te laten kijken.

Door uit te gaan van wat wel nog kan, zorgen we ervoor dat er samenwerkingen ontstaan waarbij iedereen wint. Met dit boek bewijzen ze dat inclusie geen buzz-woord is, maar een garantie op succes betekent.

De auteurs: Sandra Ballij - Michael Graste - Rob Beenders (zie foto rechts)

Ondersteun jij ook deze visie?

BESTEL HET BOEK

  • Je ondersteunt de Stichting WeAreCtalents
  • Je bent ambassadeur van het boek

De opbrengsten gaan naar de Stichting WeAreCtalents en worden gebruikt om gratis leetrajecten op te zetten voor mensen met zintuiglijke en auditieve uitdaging.

Meer boekentips


Publicatiedatum: 11 april 2023