Moeite met verstaan? Ontdek de voordelen van visueel communiceren

Wat als verstaan niet vanzelfsprekend is of als het meer moeite kost? En wat als je vrijwel niets hoort en aangewezen bent op visuele communicatie? Ervaringsprofessional en coach Anke Heij lanceert het gratis e-book ‘visueel communiceren’. Met een overzicht van de mogelijkheden die er zijn om te communiceren met de ogen. Download het e-book en laat je verrassen.

Anke Heij was al 15 jaar gebarentolk toen ze eind 2018 in zeer korte tijd zelf slechthorend werd. Ze noemt het zelf een bizarre grap. En raakte daardoor 100% beroepsarbeidsongeschikt. Naast dat ze haar werk verloor was communicatie opeens minder vanzelfsprekend. 
Voor haar gevoel raakte ze echt alles kwijt. Toch lukte het haar om haar leven weer op te pakken en ‘opnieuw’ in te richten. 

Kunst van het mogelijke

Ze richtte haar bedrijf: Kunst van het Mogelijke op. Nu begeleidt ze mensen die slechthorend (geworden) zijn. Anke: "Ze verstaan niet alles, waardoor ze zich onzeker voelen - thuis en op het werk - en zijn daardoor voortdurend alert om niets te missen. Ik begeleid ze naar manieren om weer voluit mee te doen met alle mogelijkheden die er zijn. Waardoor ze met meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen leven en werken op een manier die bij hen past."

Door haar twintig jaar ervaring met werken met slechthorenden heeft ze zowel professionele als ervaringskennis. Dit e-book ontstond na vragen die haar gesteld werden tijdens haar begeleidingstrajecten op maat. Vragen over het verkrijgen van een goed overzicht van mogelijkheden als communicatie via je oren niet lukt of inspannend is. Gek genoeg was dat overzicht er niet, daarom maakte ze het zelf.

Nieuwgierignaar het e-book? Het is gratis te downloaden

Lees ook:

Publicatiedatum: 08 juli 2024