Luke Thomas genomineerd voor NTR Podcastprijs met Tinnitus Podcast

De NTR Podcastprijs is dé aanmoedigingsprijs voor jonge makers uit Nederland en België. De vorm van de podcast is helemaal vrij. Het kan een verhalende serie zijn, een enkele documentaire, klankbeeld, hoorspel, reportage, nieuwsitem, dramaproductie of portret zijn. Ook wat betreft de inhoud en lengte zijn er geen beperkingen. Luke Thomas is één van de genomineerden met zijn tinnitus-podcast. Twee miljoen Nederlanders hebben tinnitus, een piep of ander hinderlijk geluid waar ze mee moeten leren leven. Ook Luke hoort dag en nacht een piep. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten vormt hij zijn eigen ervaringen en die van anderen om tot een muziekstuk. Het programma dat op Facebook de meeste likes krijgt, ontvangt de Publieksprijs.

Uit alle inzendingen wordt een aantal programma’s genomineerd. Een onafhankelijke vakjury bepaalt welke van de nominaties in aanmerking komen voor de NTR Podcastprijs 2019.

Wil je Luke steunen en meer aandacht genereren voor tinnitus? 

'Like' zijn podcast.

Alleen zo maakt hij kans om te winnen!


De genomineerde programma’s zijn te beluisteren in Radio Doc op NPO Radio 1. Ook zijn ze in hun geheel te beluisteren op de Facebook-pagina van NTR en via Soundcloud.


Publicatiedatum: 15 juli 2019