KNO-arts dr. Diane Smit spreekt tijdens Online Conferentie Oorsuizen

Op 27 maart 2021 organiseert Hoormij∙NVVS een Online Conferentie Oorsuizen: Tips voor Tinnitus. KNO-arts dr. Diane Smit: "In één van de presentaties vertel ik over de oorzaken van tinnitus en de mate waarin de aandoening voorkomt in Nederland. Ik ga in op de mens achter de tinnitus en wat maakt dat er zo’n grote diversiteit is in klachten en last. Ook krijg je informatie over de stand van de wetenschap en waar we staan in de zoektocht naar een oplossing voor dit probleem. Jij bent er toch ook bij?

Dr. Diane Smit is werkzaam in het UMC Utrecht en Wilhelmina Kinderziekenhuis als KNO-arts met aandachtsgebied Otologie. Zij behandelt kinderen en volwassenen met ooraandoeningen zoals oorontstekingen, verworven en aangeboren oorafwijkingen, slechthorendheid en tinnitus. Daarnaast verricht zij wetenschappelijk onderzoek binnen deze thema’s om het onderzoek en de behandeling van deze aandoeningen te verbeteren. Ze is nauw betrokken bij Hoormij∙NVVS en de Geneeskunde opleiding van de Universiteit Utrecht om gezamenlijk deze doelen te bereiken. 

Aarzel niet en meld je nú aan: Online Conferentie Oorsuizen

Patiëntenorganisatie Hoormij∙NVVS organiseer deze online informatiedag: Tips voor Tinnitus op 27 maart 2021. De centrale thema’s? Onderzoek, behandeling en perspectief voor mensen met tinnitus. Ervaringsdeskundigen, behandelaren en onderzoekers vertellen je in een wervelend programma over tinnitus en de behandelopties. De bijeenkomst vindt plaats van 10.30 tot 16.00 uur. Niet-leden betalen € 19,50. Leden zijn gratis. Aanmelden is verplicht. Kijk voor meer informatie en de wijze van deelnemen op: stichtinghoormij.nl/conferentie

Lees ook:

Data verzamelen voor behandeling tinnitus

Publicatiedatum: 17 maart 2021