Hoorwerk: zelfleiderschapstraining voor mensen met gehoorverlies

De zelfleiderschapstraining Hoorwerk is ontwikkeld in de overtuiging dat inclusiviteit de sleutel is tot een succesvolle persoonlijke ontwikkeling. Uitval of verlies van werk door overbelasting is onder mensen met gehoorverlies groot en dat moet anders. Hoe? Door een omgeving te creëren waarin deelnemers met gehoorverlies zich volledig ondersteund voelen.

Zelfleiderschap is jezelf persoonlijk aansturen en doelen realiseren door je eigen kwaliteiten en talenten te ontdekken en vervolgens effectief in te zetten. Het gaat erover dat jij weet wat jij wilt en daarvoor gaat staan. Juist als er sprake is van gehoorverlies is dit nodig. Deze training richt zich dus niet alleen op de ontwikkeling van jouw professionele kant, maar zorgt voor persoonlijke groei op alle vlakken. 

Het is een training die zich richt op mensen met werk of een werkwens. De zelfleiderschapstraining is een stap in de richting van een meer inclusieve wereld, waarin persoonlijke ontwikkeling toegankelijk is voor iedereen!

Toegankelijkheid

De training vindt plaats in een prachtig natuurgebied, midden op de hei.

  • De locatie beschikt over een goede akoestiek, het geluid is goed en er wordt rekening gehouden met technische ondersteuning.
  • Het programma omvat voldoende pauzes.
  • Het is mogelijk om (een dag ervoor) te overnachten of een lunch 2go mee te nemen. Zo kun je je optimaal richten op de training zonder je zorgen te hoeven maken over de randvoorwaarden. 

De training is een initiatief van Janneke Roozen en komt voort uit haar eigen behoefte. Door de obstakels die zij zelf tegenkwam, lukte het niet meer om dergelijke trainingen te volgen. Ook andere mensen met gehoorverlies gaven te kennen hier negatieve ervaringen mee te hebben. 

Praktische informatie

De training bestaat uit twee dagen, met een tussenperiode waarin jij zelf aan de slag kunt gaan. In deze periode kun je gebruik maken van twee coachings-sessies door één van de trainers. Aan het begin van de training krijg je een uitgebreide 3D analyse: DISC. 

Wat is de DISC?
DISC is een model dat inzicht biedt in het gedrag van mensen. Het laat zien hoe iemand zich gedraagt en hoe hij/zij overkomt in communicatie, zowel verbaal als non-verbaal. Er worden vier gedragsstijlen gemeten: dominantie, invloed, stabiliteit en conformisme.

Hier gaan ze tijdens de training met jou mee aan de slag.

Data: De training vindt plaats op maandag 25 maart 2024 en 3 juni 2024.

Kosten: € 1.250,-

Er is een optie tot een (voor)overnachting op deze prachtige locatie in Hilversum

Trainers: De training is ontwikkeld door Ceciel van Hasselt, trainer leiderschap en Janneke Roozen, gedragstherapeut en coach, zelf slechthorend.

Meer informatie of aanmelden

Heb je interesse of wil je meer weten over de training? Kijk dan even op Hoorwerk.com.

Of neem contact op via info@hoorwerk.com

Publicatiedatum: 14 november 2023