Het nieuwe Hoormij Magazine is daar!

En dit is waarom je 'm wilt lezen...
Het nieuwe Hoormij Magazine ligt vanaf 24 mei 2019 weer op de mat bij leden van Stichting Hoormij/NVVS. Met op de cover Barbara Meuwissen. Haar leven was vol en intens tot ze begin 2018 ineens wakker wordt met ernstig gehoorverlies. De diagnose? Plotselinge doofheid. Ze vertelt over haar zoektocht naar herstel, de dagelijkse strijd en de weg naar acceptatie. Een interview dat je doet beseffen wat geluid met je doet totdat het uit je leven verdwijnt. Waarom je Hoormij Magazine nog meer wilt lezen:

Opvoeden met tinnitus en hyperacusis, hoe dan?

Stel je eens voor. Vierentwintig uur per dag herrie in je hoofd. Amanda van Duijvenvoorde hoort vijf verschillende pieptonen, die veel geluiden overstemmen. Daarbij heeft ze hyperacusis. Samen met haar man heeft ze twee dochters van twee en vijf jaar oud. Amanda: "De dag doorkomen met deze aandoening is een uitdaging. De dag doorkomen met twee jonge kinderen erbij is topsport. Hoe ze ermee omgaat? Dat lees je in het openhartige interview met haar. Amanda wil anderen in een vergelijkbare situatie laten weten dat ze niet alleen zijn!

Interview met Olav Wagenaar, Terugblik Tinnitus Symposium en leven met een slechthorende partner

Begrip, vertrouwen en liefde. Dat zijn de sleutelwoorden in het leven en de liefde tussen Marian en Anita. Marian vertelt over de slechthorendheid van haar partner. Voor haar is het geen belemmering, juist niet. Het maakt dat ze de tijd nemen om écht naar elkaar te luisteren. We blikken terug op het Tinnitus Symposium dat Stichting Hoormij organiseerde in Rotterdam en Olav Wagenaar vertelt waarom hij kiest voor een stapsgewijze aanpak in de behandeling van tinnitus. Hij stelt: "Hoe eerder je de machteloosheid kunt bestrijden, hoe kleiner de kans op angst en depressie."

Verder: boeiende columns, nieuwe boeken, een webshopaanbieding voor leden, het belang van aanvullende hoorhulpmiddelen, aandacht voor Ouderen, Oren en Ogen, de waarde van sport in het vinden van werk, nieuws van de commissie tinnitus & hyperacusis en-ga-zo-maar-door. Speciaal gericht op onze leden. Zoals je gewend bent.

Ook Hoormij Magazine ontvangen?

Stichting Hoormij/NVVS zet zich in om kennis te bundelen en brengt ervaringsdeskundigen samen. Doel: betere en snellere diagnostiek en behandeling, en lotgenotencontact voor mensen met deze, ook bij medische professionals, gehooraandoeningen. Met jouw steun kunnen wij een verschil maken. Doneer vandaag nog! Als lid ontvang je Hoormij Magazine 4 keer per jaar in de brievenbus! We versturen geen losse nummers. Meer info over doneren en lidmaatschap vind je hier

Relevante links

Publicatiedatum: 23 mei 2019