Hersenletsel, tinnitus en gehoorschade na een ongeluk

Als Christine Kliphuis wordt aangereden door een appende automobilist verandert haar leven ingrijpend. Ze schrijft er een boek over: 'Klap, als een ongeluk je leven op zijn kop zet'. Uiteindelijk blijkt dat ze niet aangeboren hersenletsel, tinnitus en gehoorschade aan de klap heeft overgehouden en dat ze haar werk niet meer kan oppakken. Wat gebeurt er met je als je gewone leven ineens tot stilstand komt? Als je herstel maar niet opschiet? Als je jezelf niet meer herkent door problemen in het functioneren van je brein en het onzichtbare letsel bij je re-integratie tot misverstanden en onbegrip leidt? Hoe werk je aan je nieuwe normaal?


Het schrijven van dit boek kostte Christine drie jaar. En nu het er is wil ze lezingen geven aan bedrijfsartsen en werkgevers, aan mensen in de wereld van revalidatie, re-integratie en letselschade. Ze wil vertellen over niet-aangeboren hersenletsel (NAH), dat een breuk veroorzaakt in je levenslijn, en over de pechfactor die ons allemaal kan treffen. En ze wil vertellen over veerkracht en hoop en dat er altijd weer een halfvol glas blijkt te zijn.

Bestellen

Het boek 'Klap, als een ongeluk je leven op zijn kop zet' is een uitgave van Meander Uitgeverij en kost € 19,95.Het is onder meer te bestellen bij de Vier Windstreken of Bol.com


Relevante links

Publicatiedatum: 11 juni 2019