Heavy Metal band Cannibalistic Sqvirrel doneert aan Hoormij∙NVVS

Cannibalistic Sqvirrel, een Heavy Metal band uit Doetinchem heeft een bedrag van € 200,- gedoneerd aan de patiëntenorganisatie voor mensen met gehoor- en evenwichtsaandoeningen. Dominic Bolder, één van de bandleden, heeft Cannibalistic Sqvirrel moeten verlaten in verband met zijn tinnitus. Hoormij·NVVS geeft handvatten, stimuleert onderzoek, fungeert als wegwijzer en vraagt onvermoeibaar aandacht voor wie ermee moet leren leven. Daarom wilden ze geld inzamelen en doneren aan de patiëntenorganisatie, waarvoor wij hen dankbaar zijn.

Tinnitus is het waarnemen van een piep, brom, fluit, suis of ander geluid in het hoofd, of in één of beide oren, zonder dat er een externe geluidsbron aanwezig is. Tinnitus wordt ook wel oorsuizen genoemd. Het is een geluid dat alleen in je eigen hersenen bestaat. Niemand anders hoort het.

Help mee en doneer ook!

Als je te maken krijgt met tinnitus (oorsuizen) kan dat je leven op z'n kop zetten. De oplossing ligt in preventie, betrouwbare voorlichting en onderzoek. Daarom zet Hoormij·NVVS alles op alles. Met jouw hulp kunnen wij hét verschil maken en ons werk voortzetten.

Meer informatie over tinnitus


Publicatiedatum: 08 mei 2023