Bijeenkomst: Slechthorend in een horende werkomgeving

Je hebt het misschien niet door, maar jij werkt meestal in een 'horende omgeving'. Dat betekent dat de meeste mensen op jouw werk goed kunnen horen en er binnen de organisatiecultuur geen extra rekening wordt gehouden met slechter of mindere horenden. Je mist als enige een grap, verstaat de vraag van de gespreksleider niet of krijgt het gesprek bij de koffieautomaat niet mee. Daardoor loop je misschien wel kansen mis. Hoe ga je daarmee om als je zelf slechthorend bent? Stan van Kesteren, communicatieadviseur bij Auris, heeft er ervaring mee. Samenwerken met goed horenden lukt hem steeds beter. Op 23 juni 2022 deelt hij zijn inzichten tijdens deze inspiratiebijeenkomst. Interesse? Meld je aan!

Tijdens deze bijeenkomst gaat hij ook in gesprek met zijn leidinggevende Rianne Romijn en een collega van Auris. Hoe ervaren zij het? 
Ton Verwey, coach bij Werkpad vertelt meer over het onderwerp ‘werken met een auditieve beperking’. En over de begeleiding die Werkpad je kan bieden. Samen met een coach de mogelijkheden van werk onderzoeken, uitproberen en ontdekken wat er wél kan. En hoe is het gesteld met het begrip en de erkenning door de werkgevers?

Meer informatie

De bijeenkomst staat onder leiding van Marja de Kinderen, projectleider Werkpad Groot-Amsterdam en Flevoland en HoorCoach bij Slechthorend Amsterdam.

Datum: Donderdag 23 juni 2022 van 13.30 tot 16.30 uur

Adres: Restaurant Seven in Utrecht (10 minuten lopen vanaf Utrecht CS)

Voor wie?: De workshop is voor iedereen met een auditieve beperking, voor als je aan het werk wilt gaan of als je al aan het werk bent..

Schrijftolk Donna Drommond is aanwezig. Heb je een gebarentolk nodig? Neem contact op met Marja de Kinderen.

Kosten: Deelname is gratis.

Aanmelden

Wil je deelnemen of heb je nog (aanvullende) vragen? Laat het weten via Marja de Kinderen, mdekinderen@outlook.com of M 06 21 99 18 48 (ook mogelijk via WhatsApp). Na je aanmelding ontvang je een bevestiging.

Bron: Slechthorend Amsterdam

Dit is geen bijeenkomst van Hoormij.

Lees ook:

Publicatiedatum: 31 mei 2022