Alles weten over een Cochleair Implantaat (CI)? Bezoek een bijeenkomst van OPCI!

Wil je ook wel eens kennismaken met mensen met een Cochleair Implantaat (CI)? Heb je vragen over het gebruik van je CI of andere hoor- hulpmiddelen voor het CI? Overweeg je een CI en wil je er wel eens wat meer over weten? Kom dan ook eens naar een huiskamerbijeenkomst van Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie (OPCI).

"Ik heb zojuist meer antwoorden gekregen dan ik aan vragen kon bedenken." Met deze mooie woorden van één van de deelnemers sloot OPCI een huiskamerbijeenkomst af. Met die ene zin was direct duidelijk hoe nuttig deze bijeenkomsten. In alle rust delen de bezoekers hun eigen ervaringen. Samen in gesprek over het positieve van een CI en samen op zoek naar antwoorden op tegenvallende resultaten met een CI. Spreekt je dat aan?

Door het hele land organiseert Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie (OPCI) informele huiskamerbijeenkomsten. Belangstellenden komen samen in de huiskamer van één van de deelnemende gastadressen. Onder het genot van een kopje koffie of thee is er alle ruimte om vragen te stellen, ervaringen omtrent het cochleair implantaat te delen en informatie te verzamelen. Er is voldoende informatiemateriaal van de diverse CI-leveranciers. Er is een schrijftolk aanwezig.

OPCI Huiskamerbijeenkomsten - Voor CI-dragers en slechthorenden die een CI overwegen


Aanmelden en meer info www.opciweb.nl  

Relevante links


Publicatiedatum: 17 juli 2019