Hoormij∙NVVS dankbaar voor prachtig bedrag uit nalatenschap

Recent kreeg Hoormij∙NVVS het bericht één van de goede doelen te zijn die de heer Van Dongen - een trouw lid van onze patiëntenorganisatie - heeft opgenomen in zijn testament. Dit betekent dat aan Hoormij∙NVVS een prachtig bedrag is nagelaten, waar wij stil van zijn en waar wij ongelooflijk dankbaar voor zijn. Goed horen is essentieel om volop in het leven te staan. Horen is erbij horen. Van groot belang om contact te maken, voor jouw eigen veiligheid, maar ook voor de nodige ontspanning, zoals het luisteren naar muziek of het zingen van de vogels. Onzichtbaar, maar cruciaal. Een dergelijke nalatenschap maakt het mogelijk om ons werk voort te zetten.

Allereerst wensen we zijn familie, vrienden en nabestaanden veel sterkte met dit verlies.

Postuum onze grote dank

Omdat de nalatenschap niet bij ons bekend was voor zijn overlijden, hebben wij de heer Van Dongen helaas nooit persoonlijk kunnen bedanken. Daarom hierbij postuum onze grote dank. Directeur Hoormij∙NVVS Wil Verschoor: “Wat is het bijzonder dat mensen hun waardering voor het werk van Hoormij∙NVVS uitdrukken door een bedrag na te laten. Het geeft ook een extra motivatie voor het werk. Want als Hoormij∙NVVS belangrijk genoeg is om iets aan na te laten, zetten wij alles op alles om dat goed te besteden en onze inspanningen voort te zetten.”

Horen is erbij horen

Wil je ons werk – net als de heer Van Dongen steunen? Als je Hoormij∙NVVS in jouw testament opneemt draag je bij aan verbetering van de zorg voor alle mensen met een gehoor- en evenwichtsaandoening. Voor deze en de volgende generatie.
Bekijk hier wat wij bereiken.

Andere manieren om Hoormij∙NVVS te steunen

Publicatiedatum: 27 november 2023