Zomer van Antwerpen gaat door, mét programma voor mensen met gehoorverlies

De Zomer van Antwerpen is een stads- en cultuurfestival in Antwerpen (België) dat jaarlijks in juli en augustus plaatsvindt. De festiviteiten beslaan concerten, circussen, theater, filmvoorstellingen en zomerbars, met deels gratis en deels betaald toegang. De financiering van het evenement ligt grotendeels in handen van de stad Antwerpen. Ze vinden het belangrijk dat iedereen van onze zomerse plekken en programma kan genieten. Daarom doen ze hun best om het festival voor iedereen toegankelijk te maken, in de breedste zin van het woord. Alle kaartjes waren binnen 1 uur uitverkocht! Echter, op 16 juli en op 20 augustus 2020 is er een avondvoorstelling met extra luisterondersteuning voor mensen met gehoorverlies. Er zijn nog een paar stoeltjes te reserveren voor deze voorstellingen BALSAM EN DONNA’RE. Dus grijp die kans en grijp je mis, houd dit bijzondere festival dan in de gaten voor volgend jaar.

De actuele agenda en de activiteiten vind je op Zomer van Antwerpen.

Mensen met een hoortoestel kunnen gebruik maken van een ringleiding bij de films van Cinema Urbana. Heb je vragen over toegankelijkheid bij Zomer van Antwerpen? Aarzel niet om ons te contacteren via +32 3 224 85 28 of nathalie@zva.be.Om het aanbod aan voorstellingen met audiodescriptie en schrijftolk kenbaar te maken, werken ze nauw samen met Ahosa, Inter en hoorcoach Regina Bijl.

Hoorcafé

Op 29 augustus 2020 organiseert zij tevens een Hoorcafé. Hier heb je geen ticket voor nodig, maar reserveren is gewenst. Op haar Facebookpagina houdt ze je op de hoogte van de laatste stand van zaken. Wil je contact? Die gegevens vind je op Hoorcoach.

Regina Bijl gaf eerder een interview voor Hoormij Magazine: Kom uit voor je gehooraandoening.

Publicatiedatum: 14 juli 2020