Workshop: Weerbaarheid voor en door vrouwen in Zutphen

Esra de Jong - zelf slechthorend en een CI drager - werkt nu ruim 15 jaar als trainer voor Kenniscentrum weerbaarheid [KCW]. Daarnaast is zij werkzaam als ambulant begeleider voor dove mensen. Op zaterdag 22 juni 2024 organiseert KWC een workshop weerbaarheid voor en door vrouwen in Zutphen. Heb je interesse en woon je in (de omgeving van) Zutphen dan is dit wellicht interessant voor jou? Esra is zelf ook aanwezig als instructeur en kan helpen om de vertaalslag te maken voor mensen met een gehooraandoening. Ben jij erbij?

Workshop in mentale en fysieke zelfbescherming. Er wordt op een ontspannen en gezellige manier getraind. De oefeningen zijn niet zwaar, maar wel in beweging. Tussen de training is er tijd voor pauze en is er een lunch verzorgd door Nick in het GIVO Werkcafé in Zutphen.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 22 juni 2024

Tijd: 10:30 - 14:30 uur

De minimale leeftijd voor aanmelding is 16 jaar. De workshop wordt begeleid door vrouwelijke instructeurs van KCW.

Locatie: GIVO Werkcafé, Groenmarkt 26 in Zutphen.
(Ingang ook aan de achterkant tegenover de Hand. Er is daar ruimte om de fiets neer te zetten op de patio.)

De kosten voor de workshop inclusief lunch en bewijs van deelname zijn € 35,-.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor de workshop kan via info@kcweerbaarheid.nl of via de contactpagina op de website van KWC. Vermeld hierbij met hoeveel personen je komt. Bij aanmelding vragen zij om de voornaam, achternaam, leeftijd en jouw email adres. De aanmelding is definitief na het ontvangen van de betaling voor de workshop. Dit kan door het bedrag naar KCW over te maken. Wil je graag contant betalen, vraag dan naar de mogelijkheden. Na aanmelding en het doorgeven van jouw naam en mailadres, krijg je van hen de gegevens voor de betaling. Aanmelden voor de workshop van 22 juni 2024 kan tot en met dinsdag 18 juni 2024.

Voor meer informatie kun je vrijblijvend telefonisch contact opnemen via T 053 431 74 28. 

Meer informatie: Kenniscentrum Weerbaarheid

Publicatiedatum: 15 mei 2024