Voorstelling Peter Heerschop toegankelijk voor slechthorende en dove mensen

De 'Alles Komt Goed Zondagmiddagshow' is een intiem programma van Peter Heerschop: “Het is een talkshow, een cabaretvoorstelling én een bijeenkomst tegelijk,” aldus Peter. De voorstelling op zondag 27 september 2020 is toegankelijk voor slechthorende en dove mensen door middel van een Nederlandse Gebarentolk en een schrijftolk. De gebarentolken die er deze middag bij zijn: Georgia van der Gen en Dorothee Limburg.De voorstelling vindt plaats van 15:30 – 17:00 uur in Theater aan het Spui in Den Haag.

De Alles Komt Goed Zondagmiddagshow is een intiem programma in café-opstelling voor een beperkt aantal bezoekers. De Lieve Marianne-column van Heerschop die wekelijks in het 538-programma Evers Staat Op te beluisteren was, stopte vanwege het vertrek van Edwin Evers als DJ van de ochtendshow, maar keert wel speciaal terug in het theater in een extra uitgebreide versie. Er komen ook gastacteurs langs, van toneelacteurs tot cabaretiers, om de toneel-of filmscène van de maand te spelen. Daarnaast speelt het publiek een essentiële rol in het rondje 'Belangrijke momenten' dat wordt gemaakt. De invulling van deze vaste onderdelen is iedere keer anders, waardoor elke zondagmiddag zijn eigen, unieke karakter heeft.

Meer informatie en kaarten

Meer informatie over de voorstelling van Peter Heerschop vind je op het Nationale Theater. Hier kun je ook tickets bestellen.

Publicatiedatum: 10 september 2020