Tinnitus Trefpunt: (online) in gesprek met anderen

Heb je een piep, ruis, rinkel of ander geluid in je oor? Je bent niet alleen. In Nederland hebben ruim 1 tot 2 miljoen mensen een vorm van tinnitus. Het voortdurende geluid kan er in een lichte vorm zijn, maar ook allesoverheersend. Dit heeft vaak impact op het dagelijks leven en functioneren. Heb je tinnitus en wil je praten met mensen die hier ook mee te maken hebben? Schrijf je dan in voor één van deze bijeenkomsten die Hoormij∙NVVS online of in Houten organiseert.

In een groepje gaan we onder leiding van Jan Huttinga (een ervaren gespreksleider) in op vragen. Er is ruimte voor het delen van informatie en ervaringen en we wisselen ‘tips en trucs’ uit. 

De online bijeenkomsten vinden plaats op:

De bijeenkomst in Houten is op:

Actie

Hoormij∙NVVS vraagt aandacht voor preventie en de gevolgen van tinnitus. Zoals in de media. De oplossing ligt in betrouwbare voorlichting en onderzoek. Mede dankzij jouw hulp kunnen wij hét verschil maken. Help ons tinnitus op de kaart te zetten.

Doneer éénmalig € 5,-. De patiëntenorganisatie zet alles op alles om mensen met tinnitus in het licht te zetten, bij te dragen aan onderzoek en betrouwbare voorlichting. Fijn als je ons steunt!

Lees ook:

Publicatiedatum: 05 februari 2024