Tinnitus & Hyperacusis Trefpunt in Houten 22-04

Evenementdatum: 22 april 2024Georganiseerd door: Hoormij∙NVVS

Heb je tinnitus of hyperacusis? Je bent niet alleen. Dit heeft vaak een enorme impact op het dagelijks leven en functioneren. Heb je tinnitus óf hyperacusis en wil je praten met mensen die hier ook mee te maken hebben? Schrijf je dan in voor deze bijeenkomst in Houten. In een groepje (max. 12 personen) gaan we onder leiding van Jan Huttinga (een ervaren gespreksleider) in op vragen. Er is ruimte voor het delen van informatie en ervaringen en we wisselen ‘tips en trucs’ uit.

maandag 22 2024 van 16.00 - 17.30 uur

Randhoeve 221, Houten

Eigen bijdrage
leden van Hoormij∙NVVS kunnen gratis deelnemen, niet-leden betalen bij aanmelding € 2,50.

Jan Huttinga, bereikbaar via contact@jan-huttinga.nl

Heb je vragen, wensen of tips? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

• Aanmelden is verplicht en kan via dit formulier.
  • Als tenminste twee mensen een schrijftolk nodig hebben, gaan wij iemand zoeken.
  • Jouw aanmelding is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage (indien van toepassing) én het invullen van de aanmeldingslink.
  • Door aanmelding ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens t.b.v. deze bijeenkomst en het toesturen van een evaluatieformulier en follow-up na de bijeenkomst. De gegevens worden binnen een half jaar na de bijeenkomst vernietigd.

Lees ook: