Student HU zoekt iemand met tinnitus voor interview

Nina Laurens, beginnend journalist en derdejaars student aan de Hogeschool Utrecht, is bezig met een verhaal over hoe het is om te leven met tinnitus. Dit is een verhaal dat alleen gepubliceerd wordt op haar eigen academische platform. Docenten en en collega-studenten kunnen het hier vervolgens kunnen lezen. Bij voorkeur iemand in de leeftijd van 18- 35, maar heb je interesse en val je buiten die marge, dan ben je ook welkom. 

Het gaat er uiteindelijk om hoe het dagelijks leven wordt beïnvloed door de tinnitus. Het liefst zou zij dit interview in het echt met iemand afleggen, middels de daarvoor bedoelde audioapparatuur, maar om het interview zo prettig en laagdrempelig mogelijk te maken is het ook een optie om het telefonisch te doen. Deze audio neemt zij op en zet ze om naar tekst, waarin ze vervolgens foto's en stukjes audio verwerkt die ze zelf achteraf monteert.

Het is dus wel van belang dat je ervoor open staat om op een aantal foto's te staan. Uiteraard doet ze er alles aan om een comfortabele setting te creëren. Haar moeder Lara Laurens heeft ook tinnitus en is slechthorend. "Dus ik maak al vanaf mijn kindertijd van dichtbij mee hoe dit om zich heen kan grijpen. Het zou een eer zijn om daar in mijn verhaal wat aandacht aan te schenken en gehoor aan te geven.", aldus Nina.

Interesse?

Heb je vragen of interesse? Neem contact op met Nina Laurens via nina.laurens@student.hu.nl

Publicatiedatum: 13 mei 2024