Slechthorenden opgelet: Amsterdamse Coronaverhalen gezocht

Slechthorend Amsterdam is samenwerkingspartner geworden van Corona in de Stad, de digitale tentoonstelling van Amsterdam Museum over Amsterdam in het coronatijdperk. Alle inwoners, bezoekers en liefhebbers van Amsterdam kunnen meedoen. Voor slechthorenden een kans om te laten zien hoe mensen met gehoorverlies het leven in de stad ervaren in deze historische periode. Dat kunnen anekdotes, toekomstwensen of beschouwingen zijn. Maar ook: waar loop je (nu nog meer) tegenaan? Of is er iets wat je zal gaan missen?

Geef jouw verhaal een plek in de geschiedenis van Amsterdam tijdens corona en de 'anderhalve meter samenleving', met een foto, video, tekst, geluidsopname, gifje of andere uiting. Alle verhalen, groot of klein, zijn welkom. Een team van curatoren, makers en museumprofessionals helpen je verhaal in context te plaatsen.

Meer informatie en deelname

Ga voor meer informatie en deelname naar Amsterdam Corona in de stad. Je mag je bijdrage ook aan Slechthorend Amsterdam sturen en dan plaatsen zij die in de zaal van Slechthorend Amsterdam. Dat kan via marja@slechthorendamsterdam.nl

Publicatiedatum: 19 mei 2020