Slechthorend of doof? Leer communiceren met gebaren tijdens NmG-weekend

Voor de vijfde keer wordt er een weekend georganiseerd in samenwerking met Stichting Plotsdoven. Het doel? Leren communiceren met ondersteunende gebaren. Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom. Wat mag je verwachten? Een gezellig weekend waarin ruimte is voor spelletjes, muziek en ontspanning in een geweldige accommodatie: de Manderhoeve. Ben jij erbij van 25 t/m 27 november 2022?

  • Je krijgt drie lessen van een docent Gebarentaal op jouw niveau - beginner of gevorderd
  • twee keer ontbijt, lunch en diner en 
  • twee overnachtingen in de luxe Manderhoeve
  • inclusief entertainment.

De Manderhoeve beschikt over zes twee-, een aantal driepersoonskamers, en één vierpersoonskamer. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Op Manderhoeve.nl vind je meer informatie en foto’s van deze accommodatie.

Het adres is: Uelserweg 153 in Mander (Twente)

Kosten

De kosten bedragen dit jaar € 260,- per persoon.

Niet donateurs van de stichting plots en laat doven betalen € 279,-. (Donateur worden kost € 25,- per jaar). Zijn de kosten een uitdaging? 
, dan kun je een beroep doen op het Lex Scheffelfonds. Schroom niet, het leven is duur genoeg. En de momenten die we samen doorbrengen zijn ons allen dierbaar. Ook als je qua verzorging iets nodig hebt, zoals bijvoorbeeld het meenemen van een hulphond of een speciaal dieet, laat het weten. Ze denken graag mee!

Meer informatie, aanmelden en contact

Je kunt contact opneem met Froukje via whatsapp op het nummer M 06 14 10 62 71.

Aangemeld en tóch annuleren?

Afmelden tot 31 oktober 2022 kost 50% van de totale prijs. Tussen 31 oktober en 15 november 2022 is dat 75 % van de totale prijs.
Voor afmelden na 15 november 2022 wordt het hele bedrag in rekening gebracht. Uiteraard doen ze hun best om vervanging te vinden!

Publicatiedatum: 20 oktober 2022