Slechthorend én sporten? Kom naar het Uniek sporten Festival

Iedereen kan sporten! Ook jij met een beperking! Volg een clinic van het paralympische atletiekteam, laat je inspireren door wandelmogelijkheden of probeer een nieuwe sport uit. Sport is fantastisch om te doen en te beleven. Dat geldt voor iedereen. Het vergroot de fysieke en mentale fitheid. Sport is ook contact maken met anderen, van elkaar leren, een passie delen, grenzen verkennen en bovenal plezier hebben. De sportparticipatie van mensen met een auditieve beperking blijft echter achter bij die van mensen zonder beperking. Meld je aan voor het Uniek sporten Festival en ontdek je mogelijkheden.

Bij aankomst op het terrein van Bartimeus vind je makkelijk je plek naar de parkeerplaats of fietsenstalling door het volgen van de bordjes. In de verte hoor je vrolijke muziek. Snel ga je naar het festivalterrein. Je ziet kraampjes, vlaggen, verschillende sporten waar je aan mee kan doen.  Word je al nieuwsgieriger? Bij de informatiestand vind je een plattegrond met daarop welke sporten er zijn en waar je aan mee kan doen.

Paralympische medaillewinnaars

Daarnaast vind je informatie over hulpmiddelen, financiën, sportverenigingen en de gemeente. Ook kun je lekker iets eten en drinken. Of laat je inspireren door één van de paralympische medaillewinnaars en maak een selfie met ze. Als je besluit naar huis te gaan, krijg je bij het verlaten van het terrein en tas met daarin informatie, zodat je alles wat je ervaren hebt nog eens rustig na kunt lezen.

Praktische informatie

Datum: 2 september 2023
Tijd: 10:00 -15:00 uur
Adres: Oude Arnhemsebovenweg 3 in Doorn (terrein Bartimeus)
Kosten: Gratis

Aanmelden of meer informatie

Op de site van Heuvelrug Sportief en Gezond vind je meer informatie en het aanmeldformulier. Heb je nog vragen? Mail dan naar: arda@heuvelrugsportiefengezond.nl

Publicatiedatum: 18 juli 2023