Slechthorend Amsterdam organiseert opnieuw MusiCI training

Weer naar muziek luisteren is echt een hartenwens van veel CI-dragers. Mede daarom heeft Joke Veltman de Musi-CI training ontwikkeld. Marja de Kinderen van Slechthorend Amsterdam geeft aan: "Zelf heb ik de muziektraining ook bij Joke gevolgd en ik ben helemaal enthousiast. De combinatie van ritme, beweging en ook visuele elementen maakt het interessant. Ik vond het mooi om te zien dat veel mededeelnemers afwachtend af zelfs sceptisch bij de eerste paar lessen kwamen, en vrijwel allemaal blij de deur uitgingen. Zelf heb ik ook geweldige resultaten bereikt. Vanaf 16 september 2022 starten de nieuwe bijeenkomsten weer in Amsterdam.

Marja de Kinderen kwam weer heel dicht bij het genieten van muziek toen ze nog hoortoestellen droeg. Natuurlijk wordt het niet zoals vroeger als goed horende. Wel laat ze weer muziek toe in haar leven toe en kan ze er weer van genieten. Wil jij dat ook? 

Trainersduo Joke Veltman en Inge Brouwer

  • Joke Veltman is pianiste met een CI. Initiatiefnemer, ontwikkelaar en trainer van de Musi-CI training. Ze is ook pianolerares en voorbespreker bij het Chassé Theater voor klassieke muziek en opera in Breda.
  • Inge Brouwer is operazangeres bij de La Monnaie/De Munt in Brussel. Ze is tevens zanglerares, zorg-zangeres bij Zingen in de zorg. En trainer in opleiding bij Stichting Musi-CI.

Samen helpen zij jou de weg naar muziek weer terug te vinden. Zo komt muziek-plezier weer binnen bereik.

Aanmelden of meer informatie

Enthousiast geworden? Schrijf je nu in via marja@slechthorendamsterdam.nl of stuur me een appje via M 06 21 991 848.

Hier vind je de flyer.

Publicatiedatum: 14 juli 2022