Oproep: Onderzoek om muziekbeleving van slechthorenden te optimaliseren

In het dagelijks leven speelt muziek voor bijna iedereen een belangrijke rol. Helaas blijken de huidige oplossingen voor slechthorenden om van muziek te genieten niet altijd voor een goede ervaring te zorgen. Golden Hearing doet onderzoek naar nieuwe methoden om mensen met gehoorverlies meer van muziek te laten genieten. Om vast te stellen hoe goed hun nieuwste methode precies werkt en in hoeverre slechthorenden er baat bij kunnen hebben, nodigen zij je uit voor een test, die je thuis achter je computer kunt doen.

Tijdens de test beoordeel je verschillende muziekfragmenten om vast te kunnen stellen hoe goed de methode werkt. Je kunt zelfs de nieuwe methode uittesten op jouw eigen favoriete muziek! De test duurt 30 - 45 minuten. Je deelname is volledig anoniem; alleen gegevens die nodig zijn voor het onderzoek worden opgeslagen.

Golden Hearing

Golden Hearing is in 2019 opgericht door een multidisciplinaire groep mensen die één ding gemeen hebben: allen hebben een grote passie voor muziek, techniek en zijn geïnteresseerd in de mogelijkheden en beperkingen van het gehoor. Zij zetten zich in op de ontwikkeling van innovatieve producten die mensen weer moeten laten genieten van muziek.

Meer informatie en contact

Als je vragen hebt of contact wilt opnemen dan kun je Golden Hearing bereiken via info@goldenhearing.nl

De test

Hier vind je de test.

Bron: Golden Hearing

Publicatiedatum: 19 oktober 2021