Online Conferentie Oorsuizen: Tips voor Tinnitus

Hoormij∙NVVS  organiseert op zaterdag 27 maart 2021 van 10.30 - 16.00 uur een Online Conferentie Oorsuizen. De centrale thema’s? Onderzoek, behandeling en perspectief voor mensen met oorsuizen. Je krijgt antwoord op vragen als: Wat is tinnitus? Wat zijn de ervaringen van anderen?Waarom heeft de één er zoveel last van en de ander niet? Wat zijn de gevolgen voor mij en mijn omgeving? Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van behandeling en hoe kan ik leren zo goed mogelijk met tinnitus om te gaan? Behandelaren en onderzoekers informeren je over verschillende behandelmogelijkheden en de stand van de wetenschap.

Je krijgt niet alleen interessante informatie, maar hoort ook hoe anderen met hun tinnitus omgaan en hebt voldoende gelegenheid om je vragen te stellen. Je bent niet alleen. Er wordt wereldwijd hard gewerkt om meer inzicht en grip te krijgen op de aandoening.

Zet 27 maart alvast in je agenda

Heb jij tinnitus of heeft iemand in je omgeving tinnitus? Dan is dit de conferentie voor jou. Binnenkort vind je het uitgebreide programma en de wijze van aanmelden op onze website. Zet de datum alvast in je agenda.

Lees ook:

Publicatiedatum: 03 februari 2021