Nieuwe data: Gespreksgroepen slechthorendheid

Slechter horen kan een strijd zijn. Met jezelf, voor acceptatie. Met mensen in je omgeving, die niet echt door hebben wat je meemaakt. Het zegt niets over jouw kwaliteiten, maar door bijvoorbeeld vermoeidheid, concentratieproblemen of overprikkeling is het wel van invloed op je functioneren. Wil je in gesprek met mensen die hier ook mee te maken hebben? Of ben je slechthorend en wil je andere mensen met dezelfde klachten ontmoeten en verder helpen? Je bent van harte welkom tijdens de gespreksgroep die Hoormij∙NVVS organiseert.

Het kan fijn zijn om met lotgenoten (bondgenoten) te praten en ervaringen of tips uit te wisselen. Je merkt dan al snel dat je niet de enige bent die tegen bepaalde dingen aan loopt. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor deze ‘online’ groepsgesprekken. In een klein groepje van maximaal 4 personen onder leiding van een ervaringsdeskundige, kun je op een informele manier met anderen in contact komen. Er is ruimte voor het delen van informatie en ervaringen en we wisselen ‘tips en trucs’ uit.

Het betreft de volgende data:

Meer informatie

Als je wel behoefte hebt aan meer informatie of het uitwisselen van tips, maar liever niet online aan zo’n gesprek deelneemt, laat het dan weten door een email te sturen naar slechthorendheid@stichtinghoormij.nl. Ook voor andere vragen kan je via dit mailadres contact opnemen.

Publicatiedatum: 28 maart 2022