Last van een gehooraandoening? Lees Hoormij Magazine!

Wat levert het je op? Je vindt (h)erkenning en tips in de ervaringsverhalen van mensen met tinnitus, een gehooraandoening of evenwichtsprobleem. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderzoek en behandeling. En je vindt alle bijeenkomsten bij jou in de buurt. Als lid ontvang je Hoormij Magazine vier keer per jaar in de brievenbus! We versturen geen losse nummers. Lidmaatschap kost € 37,50. Bovendien kunnen wij met deze bijdrage de positie van onze achterban blijven verbeteren.

Slechter horen of te maken hebben met een gehooraandoening kan een strijd zijn. Met jezelf, voor acceptatie. Met mensen in je omgeving, die niet echt door hebben wat je meemaakt. In het gesprek met artsen bij wie je steeds opnieuw moet uitleggen wat de gevolgen zijn van je aandoening. Het zegt niets over jouw kwaliteiten, maar door bijvoorbeeld vermoeidheid, concentratieproblemen of overprikkeling is het wel van invloed op je functioneren. Bij Stichting Hoormij begrijpen we dat.

Inspiratie en informatie

In Hoormij Magazine lees je onder meer ervaringsverhalen van andere mensen met een gehoor- en of evenwichtsaandoening. Hoe gaan zij er mee om? 

Lees het verhaal van Dick Spekking, hij kreeg een brughoektumor of de ervaring van Amanda, een jonge moeder met tinnitus en hyperacusis. Hoe 'overleeft' ze de dag met twee kleine kinderen? En vertel je het op je werk dat je steeds slechter hoort? Regina Bijl pleit voor meer openheid en lef. We gaan in gesprek met artsen en wetenschappers en bieden je het laatste nieuws op het gebied van onderzoek en behandeling. Bijvoorbeeld met Olav Wagenaar, klinisch neuropsycholoog, over het aanpakken van de machteloosheid bij behandeling van tinnitus. En KNO-arts Kiki Kruid vertelt over het behandeltraject bij Ménière. Ook vindt je informatie over de bijeenkomsten die we in verschillende delen van het land organiseren.

Word lid en ontvang Hoormij Magazine

Met jouw lidmaatschap van € 37,50 per jaar kunnen wij de positie van mensen met tinnitus, een gehoor- en/of evenwichtsaandoening blijven verbeteren.

Ik word lid!

Publicatiedatum: 13 juni 2019