Jubileumfeest SH-Jong

Hoera! SH-Jong - dé organisatie voor en door slechthorende jongeren - bestaat vijftig jaar en viert dit op zaterdag 1 oktober 2022 met jubileumfeest. Alle (oud)leden van SH-Jong en SHJO (de voorganger van SH-Jong) zijn uitgenodigd. Een dag met diverse activiteiten en spellen en een moment waarop er herinneringen opgehaald kunnen worden. Het feest is voor alle leeftijden en introducees zijn welkom. Bij de centrale gedeelten zijn er tolken aanwezig. Ben je zelf oud-lid en ken je andere oud-leden? Ook zij zijn van harte welkom. Het feest vindt plaats op de Pier van Scheveningen van 14.00 uur tot 22.00 uur. Meld je snel aan.

SH Jong kan er niet voor zorgen dat er een tolk is bij alle persoonlijke gesprekken. Als je een tolk nodig hebt dan kan die uiteraard zelf meenemen. SH-Jong kan veel mensen, maar niet álle oud-leden bereiken met een uitnodiging. Dus zegt het voort.

Informatie en aanmelden

Neem contact op met anne@shjong.nl. Met als onderwerp in de mail: SHJong50. Vermeld in je bericht met hoeveel personen je komt. 

Bron: SH Jong

Publicatiedatum: 14 september 2022