Hooridee organiseert workshop gehoorverlies en werk: 13 november 2021

Aandachtig luisteren en tegelijkertijd aantekeningen maken, niet (altijd) verstaan wat collega's zeggen en doodmoe thuis komen. Zomaar wat voorbeelden van een dag werken met gehoorverlies. Maar het kan ook anders. Bij Wendelina Timmerman - zelf slechthorend en oprichter van het bureau Hooridee - is het glas halfvol. Elk probleem of conflict benadert ze als een uitnodiging om te bekijken hoe het wél kan. Zo zijn goede verlichting, hoorhulpmiddelen, de zichtbaarheid van je gesprekspartners en de balans tussen in- en ontspanning van essentieel belang voor een geslaagde werkdag. Meer weten? Volg de online workshop op 13 november 2021 van 10.00 - 13.00 uur

Voor als je moe wordt van het luisteren, als je opziet tegen (online) vergaderingen en meetings, wat zeg je als je het niet verstaat, hoe neem je collega’s mee, hoe verder als het notuleren niet meer gaat. Er zijn op werkvloer altijd lastige luistersituaties: en deze workshop vind je kansen en mogelijkheden.

Kosten

Gehoorverlies kost extra energie: je krijgt tips en tools. Hoe zorg je voor makkelijker verstaan met je team? Ze laten zien welke hooroplossingen je kunnen helpen. Er is een schrijftolk: dit is een unieke ervaring. De investering is € 35,- inclusief richtlijn en handout. Meer informatie vind je hier. Laat je verrassen en doe mee. Het programma is samengesteld door Hooridee.

Aanmelden en meer informatie

Voor aanmelden kun je gebruik maken van dit online inschrijfformulier via de Hooridee Academy. Wil je meer informatie? Neem contact op via info@hooridee.nl.

Lees ook:

Publicatiedatum: 22 september 2021