Hooridee lanceert training gehoorverlies en werk

Aandachtig luisteren en tegelijkertijd aantekeningen maken, niet (altijd) verstaan wat collega's zeggen en doodmoe thuis komen. Zomaar wat voorbeelden van een dag werken met gehoorverlies. Maar het kan ook anders. Bij Wendelina Timmerman - zelf slechthorend en oprichter van het bureau Hooridee - is het glas halfvol. Elk probleem of conflict benadert ze als een uitnodiging om te bekijken hoe het wél kan. Zo zijn goede verlichting, hoorhulpmiddelen, de zichtbaarheid van je gesprekspartners en de balans tussen in- en ontspanning van essentieel belang voor een geslaagde werkdag. Meer weten? Volg de online training!

Deze online training (e-learning) van € 49,- kun je in je eigen tempo en op een voor jou geschikt moment volgen. Bekijk het filmpje met uitleg van de E-learning op YouTube. Je krijg meer informatie over onderzoek, de mogelijkheden van hoorhulpmiddelen en techniek. 
Het programma is samengesteld door Hooridee.

Aanmelden en meer informatie

Voor aanmelden kun je gebruik maken van dit online inschrijfformulier via de Hooridee Academy. Wil je meer informatie? Neem contact op via info@hooridee.nl.

Lees ook:

Publicatiedatum: 04 juni 2021