Heb je tinnitus en behoefte aan contact en meer informatie?

Heb je een piep, ruis, rinkel of ander geluid in je oor? Je bent niet alleen. In Nederland land hebben ruim 1 miljoen mensen een vorm van tinnitus. Dat aantal neemt de laatste jaren toe. Het voortdurende geluid kan er in een lichte vorm zijn, maar ook allesoverheersend. Dit heeft vaak een enorme impact op het dagelijks leven en functioneren. Stichting Hoormij organiseert daarom op 22 mei 2019 een Tinnituscafé voor mensen met tinnitus.

Het organiseren van bijeenkomsten voor mensen met oorsuizen staat al tijden bovenaan het verlanglijstje van Stichting Hoormij. Om dit te realiseren is er financiële steun van HandicapNL. Van september tot en met december 2018 is gewerkt aan een plan voor het opzetten van deze laagdrempelige bijeenkomsten voor mensen met tinnitus. Nu starten we met de tweede fase van het project waarin we vier bijeenkomsten organiseren. De eerste vindt plaats op 22 mei 2019 in Utrecht. Heb jij tinnitus en behoefte aan contact en meer informatie? Je bent van harte welkom.

De waarde van contact met lotgenoten is groot

Hoe gaan anderen met hun tinnitus om? Wat is de invloed van tinnitus op je dagelijks leven? Hoe leg je het goed uit aan je omgeving? Waar hebben anderen baat bij? Wie heeft er tips? Welke ondersteuning is er te krijgen in de regio? In de Tinnituscafés is volop gelegenheid om ervaringen en tips uit te wisselen. Ook kun je al je vragen stellen aan de aanwezige ervaringsdeskundigen. De ervaring leert dat de waarde van lotgenotencontact vaak groot is.

Datum, tijd, locatie

Datum: woensdag 22 mei 2019

Tijd: 19.30 tot 21:30 uur.

Inloop vanaf 19.00 uur. 

Locatie: Utrecht (je ontvangt het volledige adres na aanmelding)

De bijeenkomst is voor mensen met tinnitus. Partners en naasten zijn ook welkom. 
 

Aanmelden en meer informatie

Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk. Daarom zijn er per bijeenkomst een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden of meer informatie aangaande de bijeenkomst kan via info@stichtinghoormij.nl. Of bel T 030 261 76 16. De bijeenkomst is gratis toegankelijk na aanmelding. Je kunt deze avond een vrijwillige donatie achterlaten.

Als er meerdere mensen bij de aanmelding laten weten een schrijftolk nodig te hebben dan wordt deze door ons aangevraagd.

Publicatiedatum: 15 april 2019