Gespreksgroepen hyperacusis: ook in de zomer

Ben jij overgevoelig voor geluid en kan je normale omgevingsgeluiden slecht verdragen? Dan heb je waarschijnlijk last van hyperacusis. Wil je andere mensen met dezelfde klachten ontmoeten? Of heb je deelgenomen aan het webinar hyperacusis en wil je verder praten? Meld je dan aan voor de digitale gespreksgroep(en) die Hoormij∙NVVS tijdens de zomer organiseert. Je kunt gewoon inloggen vanaf je (vakantie)adres. 

De online gespreksgroepen vinden plaats op:

In een klein groepje (maximaal 5-6 personen) gaan we onder leiding van een ervaren gespreksleider vanuit de werkgroep hyperacusis in op jullie vragen. Ook is er gelegenheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen en krijg je 'tips en trucs’ Door de corona-situatie vinden de bijeenkomsten plaats via TEAMS. Wij hopen dat we later dit jaar weer gespreksgroepen in het land kunnen organiseren.

Praktische informatie

Eigen bijdrage
leden van Hoormij∙NVVS kunnen gratis deelnemen, niet-leden betalen bij aanmelding tot en week van tevoren € 2,50, daarna € 5,00.

Contactpersoon
hyperacusis@stichtinghoormij.nl

Deelname
kort vóór de bijeenkomst ontvang je een link met instructies om deel te kunnen nemen aan het webinar

Aanmelden

Stuur een mail naar hyperacusis@stichtinghoormij.nl met jouw naam, mailadres, telefoonnummer, of je wel/geen schijftolk nodig hebt,
Als je lid bent van Hoormij∙NVVS jouw lidnummer en vermelding van ‘gespreksgroep hyperacusis + datum ’.
Als je vragen hebt voor de gespreksleider, kun je deze ook in de mail vermelden.
Als tenminste twee mensen een schrijftolk nodig hebben, gaan wij iemand zoeken.
Indien je geen lid bent, wil je dan bovengenoemd bedrag overmaken op NL82RABO0300773269 t.n.v. Stichting Hoormij te Houten o.v.v. jouw naam en ‘8850 + Gespreksgroep hyperacusis + datum’.
Jouw aanmelding is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage (indien van toepassing) én de aanmeldingsmail.
Door aanmelding ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens t.b.v. deze bijeenkomst en het toesturen van een evaluatieformulier en follow-up na de bijeenkomst. De gegevens worden binnen een half jaar na de bijeenkomst vernietigd. 

Contactpersoon

corrine.verwer@stichtinghoormij.nl

Dit vind je misschien ook interessant:

Publicatiedatum: 06 juli 2021