De kunst van het liplezen

Slechthorend Amsterdam gaat vanaf 13 september 2023 van start met de Training Liplezen onder begeleiding van logopediste Hanneke Haan. In zes sessies van elk anderhalf uur duiken ze in de wereld van liplezen, zowel in theorie als in de praktijk. Liplezen draait om het vermogen om niet alleen te horen, maar ook te zien wat er gezegd wordt. Dit is een waardevolle vaardigheid, vooral voor mensen met gehoorproblemen, die de communicatie aanzienlijk kan verbeteren.

Deze training vindt plaats op opeenvolgende woensdagmiddagen: 13, 20 en 27 september, 4, 11 en 18 oktober 2023. Ze starten om 14.00 uur en ronden af om 15.30 uur. De locatie in Amsterdam wordt later bekendgemaakt.

Verrijk je communicatievaardigheden

Voor deelname aan de gehele training van zes sessies vragen ze een bijdrage van € 460,-. Een deel van dit bedrag vergoed de zorgverzekeraar vaak. Als extraatje mag je kosteloos een horende oefenpartner meenemen.

Vergoeding en verzekering

Wat betreft de financiën, houd er rekening mee dat de maximale vergoeding vanuit de zorgverzekeraar € 352,34 bedraagt. De uiteindelijke vergoeding hangt af van of je polis. Wil je informatie over vergoedingen, neem dan contact op met je zorgverzekeraar. Houd er rekening mee dat deze kosten invloed kunnen hebben op je eigen risico.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Neem contact op via marja@slechthorendamsterdam.nl. Of bekijk de FLYER.

Publicatiedatum: 14 augustus 2023