Auresoil Sensi & Secure oordruppels genezen slechthorendheid niet

Diverse websites bieden op internet Auresoil Sensi & Secure aan als middel om slechthorendheid te genezen. Dit is misleidend. Oordruppels kunnen op geen enkele manier schade in het slakkenhuis, waar zich leeftijdsgerelateerde slechthorendheid voordoet, genezen. De ontwikkelaar prof. Henk de Leeuw zou zelfs genomineerd zijn voor een nobelprijs. Opvallend is dezelfde professor onder verschillende namen te vinden is op internet. De gebruikte foto van de professor en andere foto’s, zoals die van zijn moeder, zijn afkomstig van websites met stockfoto’s die gratis of tegen geringe betaling te gebruiken zijn.

Als reclames te mooi lijken om waar te zijn, zijn ze dat meestal ook niet. Ook bij Radar Tros komen de meldingen met de vraag of er sprake is van oplichting binnen. De website Yourmarket24.com is inmiddels uit de lucht, maar als je googled is Auresoil Sensi & Secure nog op talloze andere sites verkrijgbaar. Radar Tros: 'Alle gediplomeerde medici zijn terug te vinden in het BIG-register, maar professor DeLeeuw rolt er niet uit. 'Er zijn geen resultaten gevonden'. Ook in het handelsregister van de Kamer van Koophandel is niets te vinden over het bedrijf achter deze oordruppels. Zo'n prestigieuze Nobelprijs-nominatie blijft natuurlijk ook niet onopgemerkt. 'Zeker als je dode gehoorcellen weer terug tot leven weet te wekken.' Als je zo'n wetenschappelijk ontdekking doet, staan de vakbladen vol artikelen. Maar er is in The Lancet, Nature, JAMA en The American Journal of Medicine geen spoor van DeLeeuws revolutionaire ontdekking.'

Het mag duidelijk zijn dat de reclame voor deze oordruppels misleidend is. Hoorzaken schreef hier al eerder een berichtje over om potentiële gebruikers te waarschuwen.


Publicatiedatum: 11 november 2019