Werving - en selectiebureau Pernu doneert € 3.000,- aan Hoormij∙NVVS

Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan doneert werving- en selectiebureau Pernu 3.000,- euro aan Hoormij∙NVVS. De patiëntenorganisatie geeft handvatten, stimuleert onderzoek, fungeert als wegwijzer en vraagt onvermoeibaar aandacht voor mensen met een gehoor- en evenwichtsaandoening. Hoormij∙NVVS is dankbaar voor de gift.

Pernu helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt - waaronder mensen met gehoor- en evenwichtsaandoeningen - een baan te vinden die helemaal bij hen past. Bovendien helpt Pernu werkgevers om nieuwe kandidaten te vinden en te behouden. Het bedrijf draagt Hoormij·NVVS een warm hart toe.

Hoormij∙NVVS streeft ernaar dat goede zorg vanzelfsprekend is voor iedereen met een gehoor- en/of evenwichtsaandoening. Nu en in de toekomst. Hoe? We bieden betrouwbare voorlichting en informatie, organiseren bijeenkomsten om ervaringen uit te wisselen en behartigen jouw belangen bij het ministerie van VWS, zorgverzekeraars, audiciens en audiologen. Waar dat kan, werken we aan preventie en we volgen de ontwikkelingen op het gebied van onderzoek.

Pernu wil iets betekenen

Pieter Raven: "Pernu streeft naar een samenleving waarin iedereen naar vermogen kan deelnemen. Een beperking mag nooit een obstakel zijn om volwaardig te kunnen meedoen. Werk zorgt voor individuele vrijheid en draagt bij aan je identiteit. Iedereen heeft recht op een eerlijk inkomen waarmee je open eigen benen kan staan. Daarnaast heeft iedereen die kan werken, recht op een eerlijke en betekenisvolle baan. Door onze specialisatie in kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt dragen wij structureel bij aan het vergroten van diversiteit en inclusie op de arbeidsmarkt, binnen organisaties en op de werkvloer."

Lees één van de blogs, dan leer je Pernu wat beter kennen.

Specifiek programma

"In juni 2024 lanceren wij ons specifieke programma voor kandidaten/medewerkers met een auditieve bijzonderheid. Door het beschikbaar stellen van middelen en ondersteuning streeft Pernu als doel een duurzame arbeidsrelatie op te bouwen met toekomstperspectief", aldus Pernu.

Help mee en doneer ook!

Als je te maken krijgt met een gehoor- en evenwichtsaandoening kan dat je leven op z'n kop zetten. De oplossing ligt in preventie, betrouwbare voorlichting en onderzoek. Daarom zet Hoormij·NVVS alles op alles. Met jouw hulp kunnen wij hét verschil maken en ons werk voortzetten.

Meer informatie 


Publicatiedatum: 23 mei 2024