Welke zorgverzekeraars vergoeden lidmaatschap Hoormij∙NVVS in 2024?

Niet iedereen die lid is van een patiëntenvereniging weet dat veel zorgverzekeraars de kosten voor dat lidmaatschap helemaal of deels vergoeden. Dat is jammer, want het bespaart mensen extra kosten. Bovendien kan het mensen die twijfelen lid te worden van een vereniging, over de streep trekken.

Patiëntenfederatie Nederland maakt elk jaar een overzicht van zorgverzekeraars die de kosten van lidmaatschap van een patiëntenvereniging (deels) vergoeden. In overleg met de Patiëntenfederatie verspreiden wij dit overzicht ook in onze achterban.

Geef!

Leven met tinnitus, slechthorend- of duizeligheid en evenwichtsproblemen kan een strijd zijn. Een strijd voor acceptatie. Met jezelf. Met mensen in de omgeving, die niet echt begrijpen wat je meemaakt. In gesprek met artsen om steeds opnieuw te moeten uitleggen wat de onzichtbare gevolgen zijn. Hoormij∙NVVS begrijpt dat en streeft ernaar dat goede (hoor)zorg vanzelfsprekend is voor iedereen, nu en in de toekomst. Daar kun je ons ook bij ondersteunen met een (éénmalige) donatie, een periodieke schenking (dan betaalt de Belastingdienst mee) of een legaat.

Liever (éénmalig) doneren?

Als je te maken krijgt met een gehoor en/of evenwichtsaandoening kan dat je leven op z'n kop zetten. De oplossing ligt in voorlichting, preventie en onderzoek. Daarom zet Hoormij·NVVS alles op alles. Met jouw hulp kunnen wij hét verschil maken en ons werk voortzetten. Doneer éénmalig.

Periodiek schenken met belastingvoordeel

Wist je dat jouw bedrag zelfs te verhogen is, zonder zelf meer te betalen? De Belastingdienst betaalt in dat geval mee aan jouw gift. Kijk op schenken aan Hoormij∙NVVS met belastingvoordeel.

Publicatiedatum: 14 februari 2024