Redactie van NPO 3FM zoekt kandidaten met tinnitus voor podcast

De sociaal maatschappelijke redactie van NPO 3FM - 3FM HUMAN - ontwikkelt momenteel een podcastserie over onder andere tinnitus. Redacteur Ko Musters wil hier graag over in gesprek. Heb jij te maken met tinnitus en wil je hierover praten? Dan is hij benieuwd naar jouw ervaringen. Hoe kreeg je het? In hoeverre heb je er last van? Hoe heb je ermee leren leven? Wat doet het mentaal met je? De gesprekken zijn voorgesprekken, dus ze gaan de gesprekken niet in de podcast gebruiken. Maar als je hiervoor openstaat zou hij je ook voor de podcast willen benaderen.

Kortom, wil jij je verhaal delen? Stuur dan een korte mail naar ko.musters@human.nl met je naam, leeftijd en telefoonnummer en korte omschrijving van je situatie inzake tinnitus. Dan neemt hij contact op voor het inplannen van een voorgesprek.

Waar HUMAN voor staat

Hoe je in het leven staat bepaal je zelf. Maar hoe vind je je weg in een wereld die bol staat van onwrikbare meningen en scherpe tegenstellingen? HUMAN laat zien dat er altijd ruimte is voor verschillende perspectieven. Ruimte voor nuance. En, niet onbelangrijk, ruimte voor twijfel. Verwacht van hen geen pasklare antwoorden. Ze bieden je liever een gezonde dosis blikverruiming. Ruimte voor ruimdenkers. Een mening? Die vorm je zelf. Onderzoek, twijfel, kijk, luister. Daar word je beter van. En met jou de wereld. Die wordt menselijk als mensen vragen stellen en verantwoordelijkheid nemen.

Meer dan een omroep

Behalve op tv, radio en online zijn ze actief in het onderwijs en bij jou in de buurt met debatprogramma’s en evenementen. Altijd vanuit dezelfde wens: actuele thema’s agenderen en een beweging op gang brengen die uitmondt in positieve verandering. 

Publicatiedatum: 08 februari 2023