Radboudumc zoekt patiënten met een brughoektumor voor wetenschappelijk onderzoek

Mensen met een brughoektumor ervaren diverse lichamelijke, mentale en sociale klachten gerelateerd aan hun brughoektumor of de behandeling die zij hiervoor hebben ondergaan. Maar wat is de impact van deze klachten op de kwaliteit van leven? En welke uitkomsten vinden zij zelf belangrijk in de evaluatie van hun ziekte en behandeling? Inzicht in de 'ziekte-ervaring' van patiënten en het effect daarvan op de kwaliteit van leven biedt zorgverleners de mogelijkheid om hen hier beter in te ondersteunen, de kwaliteit van leven te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren. Het Radboudumc Expertisecentrum Schedelbasispathologie onderzoekt daarom van welke klachten mensen met een brughoektumor last hebben, welke impact dit heeft op de kwaliteit van leven en wat zij belangrijke resultaten vinden.

Voor dit onderzoek werken zij nauw samen met Hoormij∙NVVS. We vragen je een vragenlijst in te vullen, dit duurt niet langer dan 10 minuten. Meedoen aan het onderzoek is volledig vrijwillig en anoniem. De data worden uitsluitend opgeslagen op een beveiligde database van het Radboudumc. Uiteraard informeren zij je over de resultaten indien gewenst. Hiervoor kun je een email sturen aan Ineke Pruijn, arts onderzoeker: ineke.pruijn@radboudumc.nl. Zij neemt dan contact met je op.

Meedoen?

Doe je mee? Dat kan via deze link.
 

Wij hopen van harte op je deelname


Meer informatie of een papieren vragenlijst?

Liever een papieren vragenlijst? Of wil je aanvullende informatie? Dan kun je contact opnemen met Drs. I.M.J. Pruijn (arts-onderzoeker) via ineke.pruijn@radboudumc.nl

Publicatiedatum: 14 april 2020