MedSocks doneert 10% opbrengst Flamingo sokken aan Hoormij∙NVVS

MedSocks biedt keurrijke sokken met medische thema's voor zorgpersoneel. Dit bedrijf is gericht door Daniël van de Does en Miguel Jansen. ‘Wij werken zelf als arts in de zorg en zagen dat het dragen van kleurrijke sokken in het ziekenhuis populair is’, vertelt Daniël. Omdat de medische thema's op de sokken ontbraken hebben ze dat zelf opgezet. Met de MedSocks doen ze nog iets terug voor de gezondheidszorg en de maatschappij. Daarom doneren zij een deel van de opbrengsten aan goede doelen die passen bij de thema's van de sokken. Met de Flamingo compressie sokken creëren zij bewustwording voor gehoor- en evenwichtsaandoeningen en Hoormij∙NVVS waardeert dit zeer.

Inmiddels zijn er al bijna 100 verschillende soorten MedSocks waarmee meer dan 30 verschillende goede doelen worden gesteund. Ook doneert MedSocks teddybeertjes aan de spoedeisende hulp van verschillende ziekenhuizen om zo de ziekenhuiservaring voor kinderen wat minder spannend te maken.

‘Dankzij alle helden die een paar MedSocks hebben aangeschaft, hebben we al een heleboel mensen kunnen helpen’, vertelt Daniël. ‘We hebben inmiddels al meer dan € 45.000.- opgehaald voor verschillende goede doelen.’ ‘Ook hebben we met een deel van de opbrengst een weeshuis kunnen bouwen in Oeganda, in samenwerking met de lokale bevolking. Dit hebben we gedaan, zodat weeskinderen een liefdevol thuis hebben om gezond op te kunnen groeien’, vult Miguel aan.

Flamingo compressiesokken bestellen

MedSocks biedt daarnaast ook compressiesokken aan in verschillende medische thema’s, speciaal om harde werkers in de zorg te ondersteunen. Met deze Flamingo compressie sokken ben jij gegarandeerd in balans. Zo vragen ze aandacht voor gehoor- en evenwichtsaandoeningen. Voor al harde werkers die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Lange dagen staan óf zitten doe je natuurlijk het liefst met vrolijke (medische) voetjes. Zo wordt 10% van de opbrengst gedoneerd aan Stichting Hoormij. Geweldig toch?!

Ze hebben € 325,- voor ons opgehaald. 

Ook biedt MedSocks kleurrijke klompen met lucht in de zool. Daarmee is het alsof je de hele dag op wolken loopt!

Meer informatie?

Neem een kijkje op medsocks.com

Publicatiedatum: 08 april 2024