Nominatie OPCI voor PGO Support Impactprijs

PGOsupport zet projecten en initiatieven in het zonnetje die met gezamenlijke inzet van het patiëntenperspectief impact hebben op de kwaliteit van zorg en/of kwaliteit van leven. Ruim 30 projecten en initiatieven zijn aangemeld. Een deskundige jury heeft uit deze inzendingen 14 projecten genomineerd. Op 24 juni 2020 heeft Hennie Epping van het Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie (OPCI) te horen gekregen genomineerd te zijn. De bemoeienis van OPCI met de wachtlijstproblematiek en de nazorg voldeed heel goed aan de insteek van het project. Tijdens het online congres op 1 oktober 2020 maken we de winnende projecten bekend.

Een geweldige erkenning van OPCI en in het bijzonder van de werkgroep Belangenbehartiging. Hennie Epping, voorzitter van OPCI, vindt het geweldig dat ze dit voor elkaar hebben gekregen samen met de vrijwilligers, allemaal onbetaald, maar allemaal met hart voor de zaak. Namens bestuur en bureau van Hoormij∙NVVS: Van harte gefeliciteerd! Wij hopen dat het tot het winnen van de prijs leidt.

Congresdeelnemers kiezen favoriet

Er zijn 3 juryprijzen van elk € 4.000,- en een publieksprijs van € 3.000,-. Er volgen nog video’s van de genomineerden. De congresdeelnemers kiezen op 1 oktober hun favoriet voor de publieksprijs.

Bron: PGO Support 

Publicatiedatum: 29 juni 2020