Liefdevol gebaar: donatie in nagedachtenis aan mevrouw Van Tiel-Joosten

Hoormij∙NVVS ontving onlangs bericht van de kinderen van mevrouw Netty van Tiel-Joosten. Zij overleed in januari 2021 op 92-jarige leeftijd. Aan één kant was zij doof en voor haar andere oor had zij een hoortoestel, waardoor ze nog een beetje kon horen. Will, Berdy en Josefine van Tiel: "Haar moeder, onze oma, was ook doof, en gehoorproblemen zoals tinnitus komen ook in ons gezin voor.Wij, ik en mijn twee zussen, vonden het daarom een goed idee om in plaats van bloemen bij haar overlijden een donatie te vragen voor Stichting Hoormij∙NVVS." Wat een liefdevol gebaar. Wij wensen de familie en naasten van mevrouw Van Tiel veel sterkte met hun verlies. En zijn enorm dankbaar voor deze donatie. 

De kinderen: " Ze was een oprechte, liefdevolle en zorgzame moeder. Veel mensen hebben haar gemoedelijkheid en warmte mogen ervaren en genoten van haar gastvrijheid. We hopen dat ze nu mag rusten in het licht van God."

Dat wensen wij haar ook toe.

Goed horen is essentieel om volop in het leven te staan. Horen is erbij horen. Van groot belang om contact te maken, voor uw eigen veiligheid, maar ook voor de nodige ontspanning, zoals het luisteren naar muziek of naar het zingen van de vogels. Onzichtbaar, maar cruciaal.

Nalaten

Een nalatenschap is het geheel van goederen en geld die een persoon achterlaat. De verdeling van een nalatenschap wordt met behulp van een notaris vastgelegd in een testament. Je kan de Hoormij∙NVVS in je testament een legaat, een vast bedrag of percentage van je nalatenschap, toekennen of als erfgenaam benoemen. Fijn om te weten is dat de Hoormij∙NVVS de ANBI-status heeft en daarom is vrijgesteld van erfbelasting. Het bedrag dat je nalaat, komt dus volledig te goede aan de zorg voor mensen met een gehoor- en evenwichtsaandoening. Meer info? Kijk op stichtinghoormij.nl/nalaten

Publicatiedatum: 03 februari 2021