Hoormij∙NVVS dankbaar voor prachtige donatie uit legaat

Recent kreeg Hoormij∙NVVS het bericht één van de goede doelen te zijn die mevrouw Bangert heeft opgenomen in haar testament. Dit betekent dat aan Hoormij∙NVVS een prachtig bedrag is nagelaten, waarvoor wij ongelooflijk dankbaar zijn. Het is iedere keer weer een moment om even stil van te zijn.

Allereerst wensen we haar familie, vrienden en nabestaanden veel sterkte met dit verlies.

“Mevrouw Bangert was wel lid van patiëntenorganisatie Hoormij·NVVS (maar niet actief)", vertelt een nicht en executeur testamentair. Ze vertelt dat haar tante van jongs af aan slechthorend was en daarom Hoormij·NVVS een warm hart toedroeg. Zij laat ons maar liefst € 50.000 na. 

Postuum onze grote dank

Omdat de nalatenschap niet bij ons bekend was voor haar overlijden, hebben wij de mevrouw Bangert helaas nooit persoonlijk kunnen bedanken. Daarom hierbij postuum onze grote dank. Directeur Hoormij∙NVVS Wil Verschoor: “Wat is het bijzonder dat mensen hun waardering voor het werk van Hoormij∙NVVS uitdrukken door een bedrag na te laten. Het geeft ook een extra motivatie voor het werk. Want als Hoormij∙NVVS belangrijk genoeg is om iets aan na te laten, zetten wij alles op alles om dat goed te besteden en onze inspanningen voort te zetten.”

Horen is erbij horen

Goed horen is essentieel om volop in het leven te staan. Horen is erbij horen. Van groot belang om contact te maken, voor de eigen veiligheid, maar ook voor de nodige ontspanning, zoals luisteren naar muziek of het zingen van de vogels. Onzichtbaar, maar cruciaal. Wil je ons werk – net als mevrouw Bangert steunen? Als je Hoormij∙NVVS in jouw testament opneemt draag je bij aan verbetering van de zorg voor alle mensen met een gehoor- en evenwichtsaandoening. Voor deze en de volgende generatie.

Andere manieren om Hoormij∙NVVS te steunen

Publicatiedatum: 12 oktober 2023