Fotoproject: Help jij mee tinnitus in beeld te brengen?

Sinds zo’n drie jaar heeft Bert Broer last van tinnitus. Hij hoort een hoge, irritante piep. De hele dag door. Zoals zo veel mensen die hier last van hebben gaat het om subjectieve tinnitus. Bert: "In gesprekken met anderen kwam ik erachter dat tinnitus eigenlijk helemaal niet zo bekend is, en dat terwijl er zo veel mensen last van hebben." Wat doet dit met je en wat kun je eraan doen? Voor zijn vakopleiding aan de Fotovakschool in Amsterdam, brengt Bert dit in beeld. Wil jij je verhaal vertellen en laten zien wat voor impact tinnitus op jou heeft en hoe jij er mee omgaat? Heb je al jaren last, of nog maar net? Bert komt graag met jou in contact.

Het doel van dit project is bewustwording creëren over wat tinnitus met je doet. “Ik wil vooral zichtbaar maken hoe iemand tinnitus ervaart en er mee omgaat. Daarvoor wil ik een persoonlijk portret maken in iemands eigen omgeving.”, aldus Bert, “Zoek je de drukte op, of ben je liever op jezelf? Probeer je het te verhullen door de radio of TV aan te zetten? Of weet je nog helemaal niet goed hoe je er mee om kan gaan? Ik kan me voorstellen dat iedereen op zijn of haar eigen manier met tinnitus omgaat. Terwijl we juist ook van elkaar kunnen leren!”

Meer informatie of meedoen

Wil jij je verhaal vertellen en laten zien wat voor impact tinnitus op jou heeft en hoe jij er mee omgaat? Heb je al jaren last, of nog maar net? Bert komt graag met jou in contact. “Daarbij zoek ik ook mensen die nog niet zo goed weten hoe je er mee om moet gaan. Ik vind het belangrijk om alle kanten te belichten.”

Om mee te doen, of voor andere vragen, is Bert Broer bereikbaar via tinnitus.fotoproject@gmail.com.

Lees ook:

Publicatiedatum: 01 maart 2023