FODOK/FOSS organiseert online voorlichting 'Onderwijs in tijden van corona'

Op woensdag 22 april 2020, van 19.30 uur tot uiterlijk 21.30 uur, organiseren FODOK en FOSS een voorlichting (via Zoom) over onderwijs in deze ingewikkelde tijd. De informatie is bedoeld voor ouders van slechthorende en dove kinderen en ouders van kinderen met TOS. Kan jouw kind uit de voeten met afstandsonderwijs? Krijg je genoeg ondersteuning vanuit school? Kun je om hulp vragen? Weet je hoe een tolk op afstand werkt? Hoe praat jij met je kinderen over het Coronavirus? Hoe regel je contact met vriendjes en vriendinnetjes van je kind? 

Al deze vragen en nog veel meer komen aan de orde op deze avond. Eerst vertellen een aantal ouders kort over hun ervaringen. Er zijn tevens enkele professionals aanwezig voor toelichting en uitleg.Wat ze vooral beogen is het delen van ervaringen en tips!Je bent van harte welkom!Deelname is gratis.

Informatie en aanmelden

Om te kunnen deelnemen, meld je je vóór woensdag 22 april 2020 15.00 uur aan bij herriet@fodok.nl. Je krijgt dan ruim op tijd een link toegestuurd die je op 22 april 2020 om 19.30 uur kunt aanklikken om mee te doen.

Bron: Fodok/Foss

Relevante links

Corona-virus: Gehoor- en evenwichtsaandoeningen

Publicatiedatum: 14 april 2020