Coronavirus: Speciale pagina voor mensen met een gehoor- en/of evenwichtsaandoening

Het coronavirus (covid-19) is van grote invloed op onze samenleving. Hoormij∙NVVS vindt het belangrijk dat we elkaar helpen en we ons houden aan de voorzorgsmaatregelen van RIVM. Om die reden zijn alle bijeenkomsten tot en met 1 juni 2020 geannuleerd of vinden in een andere vorm plaats. Daarnaast willen we benadrukken dat het belangrijk is om in beweging te blijven en op een veilige manier contact met elkaar te houden.Op deze pagina vind je informatie, tips en antwoorden op veel gestelde vragen.

Betrouwbare en toegankelijke informatie

Niet alles wat je hoort en leest is waar. Ga af op betrouwbare informatie en check de bron. Ieder(in) maakte een overzicht naar toegankelijke en begrijpelijke informatie over corona en corona-maatregelen. Ook FODOK-FOSS zette één en ander op een rijtje.

Audiciens open met strikte voorwaarden

De belangrijkste boodschap is dat de meeste audiciens bereikbaar zijn voor reparatie en controle van mogelijk defecte gehoorapparaten binnen de richtlijnen van de RIVM. Het advies is om in geval van problemen telefonisch een afspraak te maken met je audicien en/of de website van de audicien te raadplegen. De audicien zal je dan informeren of en wanneer je mogelijk geholpen kunt worden. Het kan zijn dat individuele audiciens niet open zijn. Meer info: de Kwaliteitsaudiciens en NVAB.

Lees verder >

Publicatiedatum: 07 april 2020